Kontrollbesiktning av Solceller

Statusbesiktning

Enligt rekommendation ska en solcellsanläggning årligen besiktigas av en behörig elektriker. Våra elektriker stämmer av att solcellerna fungerar som dom ska och producerar den mängd solel som anläggningen bör generera. Kontakta oss så hjälper våra handläggare till med att boka in en tid.

Vad innebär en statusbesiktning av solceller?

En statusbesiktning av en befintlig solcellsanläggning är viktigt för att säkerställa att anläggningen fungerar korrekt och optimalt. Genom en noggrann granskning av anläggningen kan man identifiera eventuella problem eller brister som kan påverka anläggningens prestanda och livslängd. 

En statusbesiktning innefattar en noggrann kontroll av solcellerna, kablage, infästningar, dokumentation och säkerhetsutrustning. Vid behov kan åtgärder vidtas för att åtgärda eventuella brister och säkerställa att anläggningen fungerar korrekt och uppfyller gällande regler och rekommendationer. 

En statusbesiktning av en befintlig solcellsanläggning bör utföras av erfarna och kvalificerade tekniker och besiktningsmän för att säkerställa en optimal och säker anläggning.

Boka en statusbesiktning

Boka en statusbesiktning av din befintliga solcellsanläggning hos Solcellsverket för att säkerställa att den fungerar korrekt och optimalt. Våra erfarna tekniker och besiktningsmän har lång erfarenhet och behörig kompetens för att genomföra en noggrann granskning av din anläggning. Vi kontrollerar solcellerna, kablage, infästningar, dokumentation och säkerhetsutrustning för att identifiera eventuella problem eller brister som kan påverka prestanda och livslängd.

Få ett kostnadsfritt prisförslag

Om du behöver direkt hjälp, tveka inte att ringa oss på 010-20 70 805. Våra experter står redo att ge dig den support du behöver. Vår växel är öppen vardagar 08.30 – 17.00.

Alternativt, kan du fylla i vårt formulär så kontaktar vi dig inom en arbetsdag med prisförslag.

Boka ett villkorslöst startmöte.

Går du i tankarna att installera solceller? Låt våra handläggare hjälpa dig på vägen.